fbpx

Ben je ten huwelijk gevraagd? Dan zeggen we natuurlijk als eerste: van harte gefeliciteerd! Je bevindt je nu vast en zeker op een dikke roze wolk en staat te popelen om inspiratie op te doen voor de aankomende bruiloft. Want wat voor een soort bruiloft wil je eigenlijk graag? Bij ons kun je natuurlijk al meer dan genoeg inspiratie opdoen over trouwjurken, aangezien we er meer dan 1000 in de winkel hebben hangen en de collectie elke week verandert. Daarnaast kun je op internet heel veel inspiratie vinden, bijvoorbeeld op Instagram. Wij hebben enkele leuke tips voor je! 

Instagram-accounts over bruidsjurken

Op zoek naar mooie bruidsjurken? Dan mag je natuurlijk onze eigen Instagram-accounts niet missen! Via @bruidsmode_outlet kun je veel jurken zien die wij in de winkel hebben hangen. Van elke jurk hangt maar één exemplaar in onze collectie trouwjurken, dus het is niet gegarandeerd dat deze jurk er nog is als je langskomt in onze bruidswinkel. We hebben wel een groot aantal vergelijkbare jurken omdat we altijd de laatste mode in de winkel hebben hangen. Ga je een trouwkleed kopen, dan zit je dus bij ons altijd goed! 

Inspiratie grote maten trouwjurken

Ben je op zoek naar trouwjurken met grote maten? Volg dan ook even onze Instagram-pagina @bruidsmodeland, hier vind je een greep uit de collectie van onze bruidswinkel met grote maten bruidsjurken. Voor de mannen hebben we ook een winkel, volg daarvoor @topsuits. Naast goedkope trouwjurken vind je bij ons dus ook plus size bruidsjurken en trouwpakken voor de mannen. Nu je hier toch bent, bekijk onze speciale Weddingdeal voor hem en haar eens: een compleet trouwpak met bruidsjurk en trouwschoenen voor slechts € 1499,-!

Andere leuke accounts

Vind je het heerlijk om door accounts te scrollen en inspiratie op te doen voor jouw bruiloft? Kijk dan ook eens naar het account van Grace Loves Lace of The Perfect Wedding. Voor leuke blogs kan je ook een kijkje nemen op Trouwen.nl of Bruiloft.nl! En als je toe bent aan het passen van de mooiste trouwjurken, sla dan onze bruidsmodezaak in Lommel zeker niet over. Graag tot snel, de koffie staat klaar! 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!