fbpx

Korte trouwjurk kopen? Laat je inspireren!

Veel bruidjes kiezen ervoor om een korte trouwjurk als tweede jurk te dragen op hun bruiloft, vooral in de zomer. Dat snappen wij heel goed, want deze jurken zijn zowel sexy als praktisch. Wil jij ook dolgraag trouwen in een korte trouwjurk? Dan ben je bij onze trouwjurken outlet zeker aan het goede adres. Laat je inspirerende door onze collectie korte trouwjurken!

Korte bruidsjurk als 2e jurk dragen

Wanneer bruiden kiezen voor een korte jurk als tweede jurk, dan dragen ze deze vaak bij de receptie of juist het avondfeest. Ook zien we deze prachtige creatie vaak terug op strandbruiloften en de zomerse festivalbruiloft. Lijkt het idee van een tweede trouwjurk op je bruiloft heel mooi, maar ben je bang dat het iets te prijzig wordt? Daar komen wij om de hoek: bij ons vind je goedkope trouwjurken in allerlei soorten en maten. Die tweede jurk kan er dus gerust bij! 

Korte trouwjurken outlet

Als je een manier zoekt om trouwjurken goedkoop te kopen, dan staat de oplossing nu voor je neus. In onze outlet vind je een zeer ruim aanbod trouwjurken, van kort tot lang, van romantisch tot sexy, van bloot tot bedekkend, in verschillende wittinten. Maak een afspraak en kom gezellig eens langs! Onze stylisten helpen je met het uitzoeken van je jurk, we hebben er namelijk nogal wat (meer dan 2000 op voorraad), dus het zou onbegonnen werk zijn om zelf je trouwjurk te zoeken. De stylisten in de winkel weten precies waar alles hangt en kunnen zo jouw droomjurk vinden. 

Korte trouwjurk online kopen

Zit je erover te denken om een korte trouwjurk online te kopen? Dat kan, maar dat is niet iets dat wij aanraden. Als je een jurk al hebt gepast en je weet exact wat je in huis haalt, is het geen probleem natuurlijk. Weet je dat nog niet, dan kan je beter naar onze bruidsmodezaak komen en onze collectie trouwjurken van dichtbij bekijken en passen. Zonder te passen weet je nooit wat je in huis haalt! Bovendien is een dagje trouwjurken passen hartstikke leuk. Gewoon doen dus! 

Korte trouwjurk grote maat

Op zoek naar een korte trouwjurk met een grote maat? Kom naar ons zusterbedrijf: Bruidsmodeland. De winkel ligt een steenworp verderop en heeft een ruime collectie grote maten trouwjurken. Pas de jurk van je dromen in je eigen maat! Zien we je snel? 

Maak snel je afspraak