fbpx

Lentebruiloft make-up? Doe hier inspiratie op!

De make-up op de lentebruiloft is minstens zo belangrijk als de bruidsjurk zelf. Je wil natuurlijk op je best eruit zien en het mooiste zou zijn als je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Veel bruidjes zijn daardoor geneigd om extra veel make-up op te doen, maar dat is juist één van de meest gemaakte fouten! In deze blog geven we nog meer lentebruiloft make-up tips, zodat jij straalt (maar niet glimt) op de grote dag! 

Basis van lentebruiloft make-up: foundation

Foundation heet niet voor niks zo, het is de fundatie waar je jouw make-up op bouwt. Natuurlijk gaat hier een goede skincare routine aan vooraf. Voor je jouw foundation aanbrengt, of aan laat brengen, gebruik je een goede crème met eventueel een primer. Kies voor een naturel foundation (eentje die bij jouw huid past). Met een klein beetje poeder zorg je ervoor dat je make-up de hele dag blijft zitten zonder dat je gaat glimmen. 

Blush en highlighter

Als je zelf nooit blush of highlighter gebruikt, dan lijkt het misschien vrij heftig als de visagiste het voor de eerste keer aanbrengt. Een subtiel kleurtje en een goede highlighter zorgt er echter voor dat je straalt als nooit tevoren. Er kan best een kleurtje in de make-up zitten, zolang je maar dicht bij jezelf blijft. De bruiloft is niet het moment om ineens iets heel anders te proberen. Een naturel look is juist het mooiste. 

Make-up matchen met je bruidsjurk 

Als je speciale ideeën hebt voor je lentebruiloft make-up, dan kun je daar al rekening mee houden wanneer je het trouwkleed gaat kopen. Als je het lastig vindt om een trouwjurk te vinden bij jouw ideeën/bruidsmake-up, dan kunnen onze stylisten je hierbij goed helpen. Zij kennen onze collectie trouwjurken uit hun hoofd en weten precies waar alles hangt in de bruidswinkel. Voor een prachtige jurk met een fijne prijs ben je in onze outlet aan het goede adres. We hebben ook nog een hele mooie Wedding Deal, uniek in België! Kom langs en profiteer van de lage prijzen en mooiste jurken.

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!