fbpx

De perfecte bruidstaart ontwerpen. Voor een bruiloft moet je tal van zaken regelen. Je moet op zoek gaan naar de juiste trouwkleding, je moet op zoek gaan naar een trouwlocatie en je moet je met de gastenlijst bezig gaan houden. Hoeveel mensen wil je voor de ceremonie uitnodigen? Hoeveel mensen wil je voor de receptie uitnodigen? En wie moeten er op je bruiloft komen? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je tegenaan gaat lopen.

Heb je uiteindelijk de datum, locatie, trouwkleding en gastenlijst bepaald? Dan komt het aan op het regelen van allerlei details. Eén van de belangrijkste details hierbij is de bruidstaart. Een bruidstaart is van origine één van de facetten die op geen enkele bruiloft mogen en kunnen ontbreken.

Maar, hoe kies je nou de perfecte bruidstaart? Met onderstaande tips kom je uit op een bruidstaart waar je écht blij mee bent.

Laat je bruidstaart altijd ontwerpen

Voor de perfecte bruidstaart heb je twee mogelijkheden: een kant-en-klare taart bestellen of een heuse bruidstaart laten ontwerpen. Onze voorkeur gaat uit naar het laten ontwerpen van zo’n bruidstaart. Je kunt deze taart eigenlijk zien als de kers op je bruiloft. Dit maakt de bruiloft af en bepaalt ook deels de sfeer.

Kies je bijvoorbeeld voor een felroze bruidstaart? Dan straalt hier vrolijkheid en romantiek van af. Grote kans dat dit doorwerkt in de sfeer op je bruiloft.

Vraag bij meerdere partijen een offerte op

Wist je dat je bij veel partijen een bruidstaart kunt laten ontwerpen? Om tot de beste bruidstaart te komen, doe je er verstandig aan om bij meerdere partijen een offerte op te vragen.

Hiermee geniet je van nóg een voordeel: je kunt uit meerdere basisontwerpen kiezen en uit meerdere prijsstellingen. Niet elke taartenbakker hanteert namelijk dezelfde tarieven voor een bruidstaart.

Durf te investeren

Voorafgaand aan een bruiloft heb je één zekerheid: deze dag gaat behoorlijk prijzig worden. Je hebt hierdoor mogelijk de neiging om dan maar te besparen op de bruidstaart. Dat is iets wat wij afraden. Durf juist te investeren in een perfecte bruidstaart.

Doe je dat niet? Dan denk je mogelijk jaren later nog terug aan de bruidstaart die niet helemaal naar je wens was. Voorkom dit door voor de perfecte bruidstaart te gaan en daarin te durven investeren.

Stem de bruidstaart af op je jurk

Tot slot willen wij je nog een hele creatieve tip geven. Heb je bij ons in het aanbod je perfecte trouwkleed gevonden? Je kunt de kleur van je bruidstaart aanpassen op de kleur van je trouwkleed. De mensen die oog voor detail hebben, zien dit direct op je bruiloft. Een leuke en kleine touch aan een dag die sowieso onvergetelijk gaat worden.

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!