fbpx

Persoonlijke bruiloft ideeën

Iedereen wil natuurlijk een unieke en persoonlijke bruiloft, maar iets bedenken dat nog nooit is gedaan op een trouwfeest is bijna onmogelijk. En dat hoeft ook niet! Er zijn heel veel manieren om jullie bruiloft persoonlijk te maken. In deze blog delen we enkele tips, zodat jullie een bruiloft kunnen organiseren die perfect bij jullie persoonlijkheid past. 

Voor de bruiloft planning

Voor jullie bezig gaan met het plannen van de bruiloft en zaken zoals een trouwkleed kopen, is het verstandig om al na te denken over het ideale bruiloftsfeest. Bedenk wat belangrijk voor jullie is, met wie je het wil vieren, waar, hoe lang en welke sfeer je neer wil zetten. Neem hier de tijd voor, want tijdens het zoeken naar inspiratie kan het maar zo zijn dat jullie nog veel nieuwe ideeën krijgen. Als het plan concreet is, kan je op zoek gaan naar leveranciers en dergelijke. 

Vraag vrienden en familie

Een bruiloft plannen met jullie tweetjes kan overweldigend zijn. Bovendien vinden vrienden en familie het hartstikke leuk om te helpen, dus vraag ze gerust! Vraag ze ter ondersteuning of geef zelfs hele onderdelen uit handen om meer rust te creëren voor jezelf. 

Maak het persoonlijk

Makkelijk gezegd natuurlijk, maar denk bijvoorbeeld aan de eerste plek waar jullie elkaar ontmoetten. Was dat in een café of bar? Kies dan een speciaalbiertje (of ander drankje waar jullie gek op zijn) van die bar en zet het op het menu van de bruiloft als jullie ‘signature drink’. Of zet overal bloemen op tafel die jullie als eerste boeket aan elkaar hebben gegeven. Zulke details maken het persoonlijk. 

Kom je trouwjurk passen bij ons!

Zijn jullie klaar met de eerste brainstormfase en voorbereidingen? Kom dan je trouwjurk passen bij onze bruidswinkel! Onze collectie trouwjurken bestaat uit meer dan 2000 exemplaren en wisselt elke week. Alle jurken zijn zeer betaalbaar, we hebben keuze uit veel verschillende stijlen. Vergeet niet om onze Weddingdeal voor hem & haar te bekijken. Met deze unieke deal kun je voor slechts € 1499,- een volledig trouwpak en bruidsjurk met schoenen scoren! Kom naar de bruidswinkel in Lommel voor alle details en neem direct jouw trouwoutfit mee naar huis. Graag tot ziens! 

Maak snel je afspraak