fbpx

Wel of geen sieraden bij je trouwjurk

Vaak wordt er vanuit gegaan dat sieraden een noodzakelijke aanvulling zijn op een mooie trouwjurk. Maar wist je dat je met sieraden ook je goedkope trouwjurk minder mooi kunt maken? Dat sommige sieraden zelfs afbreuk doen aan die supermooie bruidsjurk? Dat wil je natuurlijk niet.

Welke sieraden draag je bij welke trouwjurk?

Het is inderdaad zo dat goed gekozen sieraden prachtig staan bij een trouwjurk. Helemaal top! Door de juiste sieraden en de juiste vorm te kiezen voorkom je een mismatch. We geven je graag een paar tips om op te letten.

Wanneer je een mooie ketting wilt dragen, kijk dan goed naar welke halslijn jouw trouwjurk heeft. Er zijn heel veel verschillende halslijnen en bij elke lijn past weer iets anders. We zetten er een paar op een rij.

Strapless jurk en sieraden

Bij een strapless trouwjurk kun je grote en opvallende sieraden het best vermijden. Lees trouwens ook eens het blog bh bij een trouwjurk, dan heb je dat ook direct mooi geregeld. Bij dit type halslijn passen in ieder geval minimalistische sieraden het best. Het is zelfs mooi om helemaal geen ketting te dragen. Ga dan voor mooie lange oorbellen als blikvanger.

Trouwjurk met vierkante halslijn

Voor een vierkant gevormde halslijn is een niet al te lange ketting het mooist. De ketting moet net iets boven je decolleté eindigen. Je kunt gaan voor een choker, maar een ketting met kleine subtiele steentjes is ook erg mooi.

Sieraden voor halter bruidsjurk

Heb je een meer classy jurk met halter gekozen, dan kies je het best voor zo min mogelijk sieraden. De halslijn is op zichzelf al mooi en sensueel, daar hoef je niets meer aan te doen. Je kunt eventueel accentueren met een klein minimalistische ketting of subtiele oorbellen. Hetzelfde geldt trouwens voor een trouwjurk met een hoog gesloten nek, zoals een kol.

Trouwjurk met een asymmetrische halslijn

Een mooie opvallende look. Als je een trouwjurk hebt met een asymmetrische halslijn kun je je helemaal uitleven met mooie oorbellen. Mooi lang, met diamanten of kleine steentje. Helemaal top.

Sieraden trouwjurk met een boothals

Bij een trouwjurk met boothals kan een mooie verfijnde ketting gedragen worden. Of kleine knopjes als oorbellen. Eventueel in een subtiele pastelkleur.

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!