fbpx

Sneakers onder je trouwjurk. Go or no go?

Niet iedereen is fan van hakken. Sterker nog, het is zelfs goed mogelijk dat je er niet eens op kunt lopen. Gestuntel alom. Maar wat doe je dan als je gaat trouwen? Ook bij een mooie betaalbare trouwjurk hoort toch een mooie schoen.

Het trouwkleed en de schoenen

Tijden veranderen. Trends in trouwjurken veranderen en trends voor trouwschoenen ook. Er was inderdaad een tijd dat je ab-so-luut mooie hakken onder de trouwjurk moest dragen. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders. Sneakers zijn geen probleem meer. Dus wat let je? Maak het jezelf comfortabel.

Witte gympen voor bruidsjurk

Je kunt gerust op zoek gaan naar een paar gympen waar je de hele dag heerlijk op kunt lopen. Merken zoals Nike, Adidas en Converse bieden hele gave sneakers. En wil je het iets minder sportief dan kun je gaan voor een platte ballerina, een sleehak of misschien wel een slipper met glitters voor onder je trouwjurk.

Maar als je het echt goed wilt doen, dan zoek je een mooie bruidssneaker. Zo’n bruidssneaker is comfortabel en extra mooi gemaakt. Vaak met kant of andere mooie materialen. Zo weet je zeker dat je helemaal in stijl, jouw eigen stijl, naar het altaar zult lopen.

Sneakers bij korte trouwjurk

Onder een lange jurk zie je de trouwschoenen maar beperkt. Bij een korte jurk daarentegen wel. Extra mooi en trendy als je een korte trouwjurk dus gaat combineren met een leuke sneaker. Zorg dat de sneakers en trouwjurk wel in dezelfde kleur zijn. Mocht dat niet helemaal lukken, zoek dan een kleur die juist heel veel afwijkt, dat contrasteert mooi.

Twijfel je nog? Bij Bruidsmode outlet helpen we je graag met het vinden van jouw droomjurk. Mèt schoenen. Kijk maar eens naar ons aanbod voor gratis bruidssneakers. Tot snel!

Maak snel je afspraak