fbpx

Sneakers onder je trouwjurk

Stel je voor: je loopt naar het altaar, stralend in je droomjurk, maar in plaats van voorzichtig te balanceren op torenhoge hakken, stap je zelfverzekerd vooruit op een paar stijlvolle sneakers. Voor sommige bruiden is het idee van hakken dragen op hun trouwdag meer een nachtmerrie dan een sprookje. Maar wat doe je dan als je gaat trouwen? Ook bij een mooie betaalbare trouwjurk hoort toch een mooie schoen. Sneakers onder je trouwjurk dragen is een trend die steeds meer terrein wint in de wereld van bruidsmode, en het is niet moeilijk te zien waarom. 

Het trouwkleed en de schoenen

Het dragen van sneakers onder je trouwjurk is een trend die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. Deze keuze weerspiegelt een moderne benadering van bruiloften, waar comfort en persoonlijke stijl voorop staan. Bruiden kiezen voor sneakers om verschillende redenen: van het verlangen naar comfort gedurende de hele dag tot het maken van een uniek stijlstatement. Deze trend past perfect bij informele of buitenbruiloften, maar wordt ook steeds vaker gezien bij meer traditionele settings als een speelse twist. Het dragen van sneakers biedt de vrijheid om te dansen, te bewegen en te genieten van je grote dag zonder de beperkingen van traditionele bruidsschoenen. Bovendien is het een manier om je persoonlijkheid te laten schitteren door je trouwoutfit.

Dus wat voor witte gympen kies je bij de bruidsjurk?

Je kunt gerust op zoek gaan naar een paar gympen waar je de hele dag heerlijk op kunt lopen. Merken zoals Nike, Adidas en Converse bieden hele gave sneakers. En wil je het iets minder sportief dan kun je gaan voor een platte ballerina, een sleehak of misschien wel een slipper met glitters voor onder je trouwjurk.

Maar als je het echt goed wilt doen, dan zoek je een mooie bruidssneaker. Zo’n bruidssneaker is comfortabel en extra mooi gemaakt. Vaak met kant of andere mooie materialen. Zo weet je zeker dat je helemaal in stijl, jouw eigen stijl, naar het altaar zult lopen.

De beste bruidsschoenen

Sneakers bij korte trouwjurk

Onder een lange jurk zie je de trouwschoenen maar beperkt. Bij een korte jurk daarentegen wel. Extra mooi en trendy als je een korte trouwjurk dus gaat combineren met een leuke sneaker. Zorg dat de sneakers en trouwjurk wel in dezelfde kleur zijn. Mocht dat niet helemaal lukken, zoek dan een kleur die juist heel veel afwijkt, dat contrasteert mooi.

Naast het kiezen van de perfecte bruidssneakers voor onder je korte trouwjurk, kun je met zorgvuldig geselecteerde accessoires, zoals opvallende sieraden of een stijlvolle haarband, je outfit een extra dimensie geven. Deze accessoires kunnen prachtig samenwerken met je sneakers, waardoor je look niet alleen comfortabel, maar ook onvergetelijk chic wordt.

Twijfel je nog? Bij Bruidsmode outlet helpen we je graag met het vinden van jouw droomjurk. Mèt schoenen. Kijk maar eens naar ons aanbod voor gratis bruidssneakers. Tot snel!

Witte bruid sneakers

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!