fbpx

Ten huwelijk gevraagd? Dít moet je nu allemaal gaan regelen!

Ben je recent door je partner ten huwelijk gevraagd? Super leuk, mogelijk een beetje spannend en mogelijk ook een beetje onwetend. Want, wat moet je nu allemaal voor de grote dag regelen? Feit is dat je behoorlijk wat zaken voor jullie bruiloft moet regelen. De belangrijkste zaken bespreken we graag in het kort.

Trouwdatum

Hebben jullie een datum die belangrijk voor jullie is? Mogelijk is het leuk om juist op die dag te trouwen. Een andere optie is uiteraard om een andere dag uit te kiezen, in het gewenste seizoen van het jaar. Ga je bijvoorbeeld voor een winter- of een zomerbruiloft? De keuze is aan jou!

Belangrijk is in ieder geval om goed over de trouwdatum na te denken als je ten huwelijk bent gevraagd. Dit is immers dé datum waarop alles gaat gebeuren. En waarop jullie het eeuwige ja-woord aan elkaar geven.

Trouwlocatie

Weet je al waar jullie willen trouwen? Voor veel stelletjes is dit één van de lastigste dingen om te bepalen. Jullie doen er daarom verstandig aan om beide een lijstje met leuke locaties op te schrijven. Leg deze lijstjes naast elkaar en kijk of er enige overeenkomsten zijn. Is dat het geval? Dan staat het soort locatie al snel vast.

Hebben jullie weinig tot geen overeenkomsten? Denk dan nogmaals na over de gewenste locaties en maak nogmaals een lijstje. Als er op deze lijstjes ook geen overeenkomsten zijn, is het zaak dat één van beide concessies gaat doen.

Trouwoutfit

Jullie moeten beide uiteraard ook op zoek gaan naar een trouwoutfit. Als vrouw zijnde is het zaak om op zoek te gaan naar een princessen trouwjurk. Een trouwjurk die bij je identiteit past, die aansluit op je persoonlijkheid en waarin je je goed voelt. Kom gerust bij ons langs om allerlei trouwjurken te passen. Wij bieden bewust veel soorten trouwjurken aan, zodat je altijd de perfecte trouwjurk kunt vinden. Ongeacht wat je wensen en voorkeuren precies zijn.

Trouwringen

Heb je je outfit geregeld? Dan kun je alvast na gaan denken over de accessoires behorende bij de trouwjurk. Hét accessoirestuk waar het allemaal om draait, is uiteraard de trouwring. Je moet daarom samen met je partner op zoek naar de mooiste trouwringen. Het is hierbij overigens niet per sé noodzakelijk om beide voor dezelfde soort trouwring je te gaan. Jullie kunnen ook beide voor een ander soort trouwring kiezen, zolang jullie je eigen trouwring maar (erg) mooi vinden.

Trouwkaartje

Staat de datum vast? Weet je waar jullie gaan trouwen? En weet je ook wie er op jullie bruiloft welkom is? Dan is het de hoogste tijd om het eerste trouwkaartje te versturen. Op dit trouwkaartje kun je de datum, locatie en het tijdstip alvast vermelden. De overige informatie volgt later nog; ongeveer 6 weken voor de bruiloft is het gebruikelijk om nog een kaartje te versturen.

Gastenlijst

Uiteraard moeten jullie ook een gastenlijst samenstellen. Maak beide een lijst en tel de hoeveelheid personen op. Mocht dit iets teveel van het goede zijn, is het verstandig(er) om concessies te doen.

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!