fbpx

Tips voor het vinden van de perfecte trouwband

Het vinden van de perfecte trouwband is naast een trouwkleed kopen natuurlijk een belangrijke zaak! De muziek tijdens de avond maakt of kraakt het feest. Omdat veel bruidsparen het vinden van de juiste dj of band nog best lastig vinden, geven wij in deze blog enkele tips voor het vinden van de perfecte trouwband! 

Maak een lijst met jullie favo nummers

Op de allereerste plek komt natuurlijk de favoriete muziek van het bruidspaar zelf. Maak een lijst met de nummers waarvan jullie automatisch beginnen te swingen. Deze nummers mogen écht niet ontbreken. Houd natuurlijk wel rekening met het feit dat het feestmuziek mag zijn. Een emotioneel, gevoelig nummer is hier niet op z’n plek. 

Hoe lang duurt het bruiloftsfeest?

De meeste bands spelen ongeveer vier uur lang. Een dj kan ook langer draaien. Het ligt er maar net aan wat jullie in gedachten hebben met betrekking tot de duur van het feest. Willen jullie alleen een recepte van 1 à 2 uur? Of een hele avond lang lekker feesten? Daar moet je de muziekkeuze ook op aanpassen. 

Hoeveel gasten en welke leeftijden? 

Als jullie nadenken over de muziek die er gedraaid wordt op de bruiloft, denk dan ook aan het publiek. Is dit een grotendeels jong publiek of komen er vooral gasten op leeftijd? Voor de gasten die je goed kent kun je een beetje inschatten welke muziek zij leuk vinden. Het is aan de dj of de band om hier een mooie mix van te maken zodat iedere gast geniet van het avondfeest. Ook is het belangrijk om te letten op het aantal gasten. Heb je 200 gasten, dan zal een bandje niet voldoende zijn. Echter is een dj voor 20 gasten weer een beetje too much. Pas de muziekbron aan de gasten aan. 

Inspiratie opdoen bij de Bruidsmode Outlet 

Op onze blogpagina vind je inspiratie over verschillende onderwerpen met betrekking tot de bruiloft, maar in de eerste instantie zijn wij dé expert in goedkope trouwjurken. Kom naar onze bruidswinkel om de indrukwekkende collectie trouwjurken te bekijken. We verwelkomen je graag in Lommel!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!