fbpx

Bruidskapsel trend 2022

De belangrijkste bruidskapsel trend die we in 2022 veel zullen gaan zien is de sleek updo. Een het is een erg mooi en klein beetje klassiek kapsel. En er zijn verschillende variaties op mogelijk. Het opgestoken kapsel past gemakkelijk bij verschillende trouwjurken en staat mooi bij heel veel gezichtsvormen.

Met de handen in het haar

Het zou een zorg kunnen zijn. Je hebt de trouwjurk van je dromen gevonden en dan komt de vraag, wat doe ik met mijn haar? Geen zorgen. Voor elke jurk is een passend kapsel te bedenken.

Veel kappers zijn gespecialiseerd in bruidskapsels. Dit is echt iets anders dan een gewoon bezoekje aan de kapsalon. Een goede kapper zal allereerst (een foto van) je trouwjurk willen zien. Dat helpt om een goed beeld te krijgen van jouw bruidsstijl. Aan de hand daarvan gaan jullie samen bekijken wat er met jouw haar mogelijk is, en wat niet. Meestal wordt er ook een afspraak gemaakt voor een proefkapsel. Een bijzonder moment om te kijken hoe het kapsel precies bij jou staat en vaak wordt het ook gecombineerd met een proefje van de bruidsmake-up. Zo weet jij alvast hoe je er op de grote dag uit gaat zien. Heel leuk!

Bruidsjurken trend bohemian stijl

De bohemian trouwjurken zijn al een paar jaar favoriet. En daar hoort natuurlijke een bijpassend bruidskapsel bij. De stijl is redelijk klassiek, maar niet te netjes. Het mag een beetje rommelig ogen, maar dat is het natuurlijk niet. De truc is om je haar eruit te laten zien alsof er niet heel veel tijd aan is besteed (terwijl dat in werkelijkheid juist wel is). Met mooie romantische accessoires zoals kristallen of pareltjes wordt het helemaal afgemaakt.

Mooi opgestoken of lage dot

Zoals gezegd is de sleek updo een aanrader voor 2022. Een trendy kapsel, netjes opgestoken, een beetje minimalistisch. Daar past een subtiele en naturel make-up het best bij. De aandacht gaat uit naar een mooie glowy skin. Als je wilt, kun je nog spelen met de scheiding. In het midden of meer aan de zijkant, het geeft direct een ander effect.

Bruidskapsel trend met krullen

Trots op je krullen? Laat ze dan supermooi stylen op jouw trouwdag. Zorg dat ze netjes zijn verzorgd en geen pluizige indruk maken. De krullen kun je losjes vastzetten, half opsteken of helemaal los dragen. Het is maar net wat bij jou past en bij jouw goedkope trouwjurk.

En heb je geen krullen, laat dan een subtiele golving in je haar zetten. Geen strakke klassieke krul maar gewoon een beetje beweging in je haar. Ook erg mooi bij een bohemian trouwjurk.

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!