fbpx

Voor sommige bruidsparen is het kiezen van een trouwdatum appeltje eitje, maar vaak is het toch best een opgave. Moeten jullie nog een trouwdatum kiezen? Naast je eigen eisen aan de datum zijn er wat zaken waarop je kunt letten zodat je de perfecte trouwdatum uitkiest! 

Eisen aan de trouwdatum

Vinden jullie het lastig om een trouwdatum te kiezen? Zet dan eerst jullie eigen eisen eens op een rijtje. Hebben jullie bijvoorbeeld een specifieke datum in gedachten, omdat deze speciaal voor jullie is of omdat ‘ie leuk klinkt? Dan zijn er natuurlijk weinig andere opties en kan je het beste deze datum zo snel mogelijk proberen vast te leggen bij de trouwlocatie. Soms zijn trouwlocaties al tot een jaar vooruit volgeboekt, dus wees er snel bij! 

Random trouwdatum kiezen

Als jullie geen speciale datum in gedachten hebben, welke datum is dan handig voor de bruiloft? Qua weer is het altijd gokken in ons land, maar april blijkt de meest populaire maand voor bruiloften te zijn. Daarnaast is de vrijdag de meest gewilde dag voor een bruiloft met feest. Houd er rondom de vakanties rekening mee dat mensen weg gaan naar het buitenland. Ook daarom is het belangrijk om op tijd de trouwdatum, als die eenmaal is gekozen, door te geven aan je gasten! 

Na het kiezen van de trouwdatum…

Nadat jullie een datum hebben gekozen om op te trouwen, kan het voorbereiden van de bruiloft beginnen. Het belangrijkste vinden wij, natuurlijk, het trouwkleed kopen! Maak een afspraak en kom langs in onze bruidswinkel om de gehele collectie trouwjurken te bekijken. Je vindt onze bruidsmodezaak in Lommel, waar wij een uniek concept aanbieden aan bruidjes: naast onze bruidsmode die tot wel 70% goedkoper is dan in andere bruidszaken, hebben wij onze Weddingdeal voor hem & haar. Een bruidsjurk, trouwschoenen en compleet trouwkostuum voor slechts € 1499,-! 

Uniek in Nederland en België

Geen enkele andere bruidsmodezaak in Nederland en België biedt zo’n voordelige deal aan voor bruid en bruidegom. Kom dus snel en profiteer van deze geweldige actie! Wij werken in principe altijd op afspraak om de bruid zo goed mogelijk te helpen in onze bruidswinkel. Onze stylisten weten het beste waar welke jurk hangt en kunnen zo elke bruid aan haar droomjurk helpen. Zien we je gauw in Lommel?

Maak snel je afspraak