fbpx

Trouwen in de lente, inspiratie en tips!

De lente kruipt ons landje binnen en wat genieten we van de eerste zonnestralen! Dat betekent ook dat het bruiloft seizoen binnenkort aanbreekt. De lente is een populair seizoen onder bruidsparen! Ga je ook trouwen in de lente en moet je nog een trouwkleed kopen of kan je nog wel wat inspiratie gebruiken voor de bruiloft? Kom dan naar onze bruidswinkel en lees deze blog vol met frisse lentetips! 

Geniet van de natuur in de lente 

Als je gaat trouwen in de lente kun je perfect gebruik maken van alle prachtige decoratie die de lente je aanbiedt! Wat dacht je van die prachtige bloemetjes die overal uit de grond schieten? En de zonnestralen maken alles net even iets mooier dan het al was. Bovendien is de lente het uitgesproken seizoen voor een bruiloft, want overal om je heen zie je tekenen van een nieuw begin: pasgeboren lammetjes, vrolijk fluitende vogeltjes, koeien die weer naar buiten mogen. Eén en al happiness! 

Tips trouwen in de lente

De trouwlocatie decoreren in de lente is één van de makkelijkste thema’s! Net zoals in de natuur kun je jouw bruiloft overladen met frisse en felle kleuren. Hier kun je bijna niet verkeerd mee gaan. Roze, paars, geel, groen, rood, wit; alles past! Maak gebruik van veel bloemdecoraties met allerlei kleuren, met bloemen die typerend zijn voor de lente. Dit is trouwens ook goedkoper, want als de bloemist bloemen moet halen die alleen in het najaar groeien, ben je vaak duurder uit. Maak dus gebruik van het aanbod van de lente! 

Weddingdeal om geld te besparen

Wist je dat de Bruidsmode Outlet een hele fijne Weddingdeal heeft? Hiermee bespaar je enorm veel kosten op de bruidskleding! En hou je meer geld over voor andere leuke dingen, zoals de huwelijksreis of het decoreren van de trouwlocatie, of een geweldig bruidsdiner. Een bruiloft kost immers genoeg. De Weddingdeal omvat een trouwjurk met trouwschoenen voor de bruid en een compleet trouwkostuum met schoenen voor de bruidegom. Dit alles samen voor slechts € 1499! Kom naar onze bruidswinkel en profiteer ook van dit geweldige aanbod. 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!