fbpx

Trouwen op het strand – Eerlijk is eerlijk. Trouwen op het strand is een sprookje. Zeker in de zomer. Een warme zon, blauwe lucht en na afloop een prachtige zonsondergang. Trouwen op het strand is dan ook niet voor niks zo populair.

Dat er voordelen zitten aan trouwen op het strand, dat is vast geen verrassing voor jullie. Toch kunnen er enkele nadelen zijn. Als bruidspaar is het goed om hier rekening mee te houden. Mochten jullie nog twijfelen, dan kan dit blogbericht zeer verhelderend zijn.

Voordelen trouwen op het strand

Om positief te beginnen, worden als eerste de voordelen van trouwen op het strand bekeken. Deze staan hieronder beschreven.

De mooiste foto’s

Hechten jullie veel waarde aan bruidsfoto’s? Het strand is dé locatie voor de mooiste bruidsfoto’s. Het strand bied veel mogelijkheden. Water, zand en duinen. Hier kunnen prachtige plaatjes worden geschoten.

Zomerse bruidskleding 

Een bruiloft op het strand? Dé kans om uit te pakken met bruidskledij Antwerpen. Hierbij kan al gauw worden gedacht aan een korte trouwjurk, blote voeten en aan luchtige overhemden. Daarbij sluit ook de bohemian trouwjurk erg goed aan. Strandbruiloften bieden de tofste dresscodes. Ook voor de gasten.

Ben jij als bruid nog op zoek naar een bruidsjurk? Onze bruidswinkel in Lommel bied een breed assortiment aan betaalbare trouwjurken. Hier zit vast iets tussen.

Een feestje voor de gasten

Het strand bied veel mogelijkheden. Dit maakt het een feestje voor de gasten. Kinderen kunnen lekker ravotten en de volwassen kunnen genieten van de zon. Met trouwen op het strand, maken jullie hoe dan ook veel indruk.

Nadelen trouwen op het strand

Nadelen hoeven niet altijd negatief te zijn. Ze houden je scherp. Zo weet je precies, waar je op moet letten. Een aantal nadelen van trouwen op het strand, staan hieronder beschreven.

Geen garanties

Hoe warm de zomers ook kunnen zijn, het zijn geen garanties. Een plotselinge regen- of onweersbui is geen vreemd fenomeen. Houd je hier geen rekening mee? Dan valt de bruiloft letterlijk en figuurlijk in het water.

Mocht de bruiloft buiten worden gevierd, moet er dus rekening worden gehouden met de weersomstandigheden. Zorg voor een tent of voor een overdekte locatie. Dit om niet voor verrassingen komen te staan. 

Prijzig

Een bruiloft is op zich al een prijzige aangelegenheid. Dat is geen verrassing. Toch kunnen bruiloften op het strand, qua prijs hoog oplopen. Kosten voor bijvoorbeeld de locatie, decoratie en de hapjes.

Nu verschilt dat per locatie natuurlijk. Maar houd wel rekening met een hoog prijskaartje. Zo komen jullie niet voor onverwachte situaties te staan.

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!