fbpx

Trouwen op Ibiza? Hier moet je rekening mee houden

Je bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Om dat voor elkaar te krijgen, moet alles kloppen. Hebben jullie er daarom voor gekozen om op Ibiza te trouwen? Dan is het zaak om tijdig met alle voorbereidingen te beginnen. Het organiseren van een bruiloft in het buitenland kent nu eenmaal meer haken en ogen dan een bruiloft in eigen land.

Ibiza leent zich in ieder geval prima voor een heerlijke bruiloft. Dit eiland is prachtig, het weer is vaak aangenaam en de gehele entourage is super. Alle ingrediënten voor een heerlijke bruiloft zijn daarom aanwezig. Houd in ieder geval goed rekening met alle onderstaande punten.

Houd rekening met het weer

Op Ibiza is het vaak heerlijk weer, maar het is midden in de zomer mogelijk iets té warm. Je doet er daarom verstandig aan om bijvoorbeeld in mei of juni te trouwen. In die maanden is het gemiddeld 23 graden.

Wil je liever in juli of augustus trouwen? Houd dan rekening met een fors hogere gemiddelde temperatuur. Mogelijk is het volgens sommige van je gasten zelfs té warm om op dat moment te trouwen.

Ga tijdig op zoek naar een geschikte trouwlocatie

Dat Ibiza in de afgelopen jaren zo populair is geworden, is niet zonder reden. Nee, het eiland heeft veel te bieden, waardoor veel mensen jaarlijks naar dit eiland toe gaan. Dit geldt niet alleen voor een vakantie, maar ook voor een bruiloft. De trouwlocaties op dit eiland zijn dan ook erg geliefd.

Het advies is hierom om tijdig op zoek naar een geschikte trouwlocatie te gaan. Als je dit een halfjaartje van tevoren doet, ben je vaak al veel te laat. Probeer echt zo vroeg mogelijk contact te leggen met interessante trouwlocaties.

Ga op zoek naar een zomerse jurk

Ga je op Ibiza trouwen? Houd dan rekening met zomerse omstandigheden. Het advies is om je trouwjurk bohemian op deze omstandigheden aan te passen. Dit doe je bijvoorbeeld door voor een trouwjurk met kant te kiezen. Kant staat niet alleen sexy, maar is ook nog eens luchtig.

Tevens kun je er prima voor kiezen om een kortere trouwjurk aan te trekken. Als dit helemaal naar je smaak is, is het zelfs de beste keuze voor een bruiloft op Ibiza. Zoek je naar een bruidswinkel Uden die gemakkelijk te bereiken is? Bezoek onze boetiek in Lommel om de beste trouwjurk voor je zomerse Ibiza-bruiloft uit te kiezen!

Houd rekening met de vluchten + verblijven

Als je gaat trouwen, wil je dit uiteraard doen met alle dierbare personen om je heen. Om dit op Ibiza voor elkaar te krijgen, is een goede voorbereiding van essentieel belang. Vluchten moeten tijdig geboekt worden, terwijl er ook tijdig hotelkamers geboekt moeten worden.

Maar, hoe ga je dit precies regelen? Regel jij dit allemaal of laat je dit over aan je gasten? Een belangrijk aandachtspunt hierbij is ook nog het kostenplaatje; wil je je gasten met een flinke investering opzadelen? Genoeg over na te denken in ieder geval!

Maak snel je afspraak