fbpx

Trouwfotograaf vinden die bij je past

Een goede match vinden met een trouwfotograaf is heel belangrijk, want dankzij zijn of haar foto’s genieten jullie vele jaren later nog van de prachtige bruiloft. Je gaat toch geen trouwkleed kopen om vervolgens niet goed gefotografeerd te worden? Daarom is een fotograaf waarbij jullie je op je gemak voelen heel belangrijk. Maar hoe vind je de perfecte match? Wij vertellen in deze blog hoe jullie een trouwfotograaf vinden die bij je past!

Hoe vind je de perfecte trouwfotograaf?

Voor het vinden van de perfecte trouwfotograaf zal je veel werk moeten bekijken van verschillende professionals. Het belangrijkste is daarbij dat je kijkt naar de stijl van de fotograaf. Spreken zijn/haar foto’s jullie aan? Elke fotograaf werkt met een bepaalde stijl en deze zal dan ook duidelijk te zien zijn bij jullie foto’s. Zet je zinnen niet op één fotograaf, maar kies een top drie uit die jullie het meeste aanspreken. De kans bestaat namelijk ook nog dat één of misschien twee van de kandidaten al volgeboekt is op jullie trouwdatum. Dan blijft er nog maar één keuze over… 

Bruidsfotograaf boeken

Na het vinden van jullie trouwfotograaf zit er nog maar één ding op: snel boeken! Uiteraard speelt budget ook een rol. Een goedkope fotograaf is natuurlijk aantrekkelijk, maar bekijk dan goed of de stijl jullie aanspreekt en hoe andere bruidsparen denken over het werk van deze goedkopere fotograaf. Trouwfoto’s kun je namelijk niet snel overdoen. Dan betaal je toch liever soms iets meer aan de fotograaf, zodat je trouwfoto’s hebt waar je je hele getrouwde leven van geniet! 

Budget voor de trouwfotograaf te hoog? Bespaar bij ons! 

Is het budget van de trouwfotograaf hoger uitgevallen dan jullie hadden gehoopt en moet je nu noodgedwongen besparen op iets anders? Kom naar onze Bruidsmode Outlet! We hebben een collectie trouwjurken van meer dan 1000 stuks, beginnend vanaf € 299,-! De jurken zijn van bekende topdesigners uit heel Europa. Ook hebben we een hele scherpe Wedding Deal voor hem & haar, waarmee je nog meer geld bespaart. Kom zeker eens langs, zowel bruid als bruidegom kunnen heel voordelig slagen bij ons! 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!