fbpx

Trouwjurken grote maat kopen? Kom naar Bruidsmode Outlet in Lommel! 

Het vinden van grote maten bruidsjurken? Dat kan een lastig klusje zijn. Het is niet waar je naar zocht of wat je ervan verwacht had. Is de moed je in de schoenen gezakt? Trouwjurken grote maat kopen doe je bij Bruidsmode Outlet in Lommel. 

Een bruidswinkel Antwerpen die in de buurt ligt? Daarvoor moet je in Lommel zijn. Een centraal gelegen plaats, die zowel vanuit Nederland als vanuit België makkelijk te bereiken is. Met een collectie van maar liefst 2000 unieke trouwjurken, hangt ook jouw ideale trouwjurk grote maat hiertussen. Dat is niet eens alles; ze zijn allen ook nog eens voor zich zeer uniek. 

Grote maten bruidsjurken voor iedere prijs 

Trouwjurken grote maat zijn niet alleen moeilijk om te vinden. Ook qua kosten kan het een flinke investering zijn. Überhaupt is het aanschaffen van bruidskledij een investering. Hoewel deze het waard zal zijn, kan het iets zijn waar van tevoren tegenop gezien wordt. Daarnaast ligt vrijwel alles wat je mooi vindt niet binnen je budget – wat ons betreft erg zonde. Wij besloten hier iets aan te doen. 

Iedere bruid verdient een prachtige trouwjurk, ongeacht het budget. Niet alleen kan je bij ons terecht voor de mooiste grote maten bruidsjurken. Ook voor de uniekste en voordeligste draaien wij onze handen niet om. Anders dan andere bruidszaken, hanteren wij lagere prijzen trouwjurken. Dit zodat iedere bruid in de positie is om iets prachtigs uit te zoeken. 

Het prijskaartje moet tenslotte geen obstakel zijn voor het passen van de jurk van je dromen. 

Persoonlijke hulp bij het vinden van grote maten trouwjurk 

Niet alleen is de dag van de bruiloft een dag om nooit meer te vergeten. Ook de voorbereiding worden hierbij meegerekend. Daarbij hoort ook het maken van de gastenlijst, het kiezen van trouwlocaties en het samenstellen van een muzieklijst. 

Bovendien mag het passen van trouwjurken grote maat daarbij niet ontbreken.  Hoogstwaarschijnlijk is dit al een moment waar je naar uitgekeken hebt: het struinen door de rekken en het passen van verschillende jurken. Laat staan de reactie van je entourage. 

Om het passen van grote maten bruidsjurken speciaal te maken, staan bij aankomst onze medewerkers voor je klaar. In combinatie met een ontspannende sfeer, wordt ook dit een dag om nooit meer te vergeten. Tenslotte verdient een bruid het om in het middelpunt te staan. Er zal alles aan gedaan worden om jou op de grote dag te laten stralen in jouw grote maten trouwjurk. 

Op zoek naar de mooiste grote maten trouwjurk? Kom naar Bruidsmode Outlet 

Met maar liefst 500 vierkanten meter aan winkeloppervlakte, is er genoeg te zien in onze bruidswinkel. Dat maakt een bezoekje het dubbel en dwars waard. Lommel is, zoals eerder gezegd, makkelijk te bereiken. 

Zo is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken. Stap bij ons binnen en verwonder je over de collectie trouwjurken grote maat, accessoires en nog veel meer. Iedere grote maten trouwjurk voor een lage en toegankelijke prijs. Ons personeel staat klaar om de dag voor jou en voor je entourage extra bijzonder te maken. Met persoonlijk advies en gezelligheid word jij omgetoverd tot de bruid die jij altijd al hebt willen zijn. 

Afspraak Maken

In mei en juni; gratis bruidssneakers t.w.v. 160 bij je droomtrouwjurk!

(bij trouwjurken vanaf €699)