fbpx

Trouwjurk in een grote maat kopen: zo vind je de beste trouwjurk

Heb je een maatje meer? Dan is de kans groot dat je veel trouwjurken niet past. Over het algemeen zijn veel trouwjurken erg getailleerd, waardoor deze vooral voor slanke vrouwen geschikt zijn. Mocht je een maatje meer hebben, ben je mogelijk al enigszins in stress geschoten. Nergens voor nodig; bij ons vind je namelijk een divers aanbod van trouwjurk grote maat.

Dat wij dit diverse aanbod samengesteld hebben, is een bewuste keuze. Wij vinden namelijk elk vrouwelijk lichaam prachtig. En wij vinden dat elk lichaam een prachtige jurk verdiend. Ook als je een maatje meer hebt, is je bruiloft de belangrijkste dag van je leven. Met één van de grote maten trouwjurken uit ons aanbod steel je op je bruiloft absoluut de show!

Maar, hoe vind je nou de beste grote maten trouwjurk? Aangezien dit een aankoop is die je niet dagelijks doet, helpen wij je hier graag een handje bij. Dit doen we door een divers aanbod aan te bieden, maar ook met onderstaande tips. Volg deze tips op en vind daarmee snel de beste trouwjurk grote maat kopen.

Tip 1: zet je wensen op een rijtje

Jij bent degene die de trouwjurk moet gaan dragen. Dit betekent dat de trouwjurk naar jóuw wens moet zijn. Voor de volle 100%. Om dat voor elkaar te krijgen, is het advies om je wensen op een rijtje te zetten. Aan de hand van je wensen kun je vervolgens alvast een schifting in ons aanbod maken.

Vind je het lastig om je wensen op een rijtje te zetten? In dat geval raden wij je aan om via het internet de nodige inspiratie op te doen. Kijk bijvoorbeeld wat voor trouwjurken andere vrouwen dragen. Grote kans dat je er dan al snel achter komt wat je precies mooi vindt.

Tip 2: pas meerdere trouwjurken

Als een trouwjurk aan een haakje hangt, ziet de princessen trouwjurk er mogelijk prachtig uit. Maar, als je de trouwjurk vervolgens aan doet, vind je het wellicht niks. Dit voorbeeld geeft aan dat het erg belangrijk is om meerdere trouwjurken te passen.

Die vrijheid heb je gelukkig bij ons. Kom langs in onze winkel, deel je wensen en geef aan welke trouwjurken je fraai vindt. Je kunt deze trouwjurken vervolgens één voor één bij ons passen, waarbij wij je graag van advies voorzien.

Wij maken de jurk graag ook helemaal op maat voor je. Nadat we dit hebben gedaan, voel je je een ware prinses!

Tip 3: combineer de jurk met fraaie accessoires

Bij elke trouwjurk in een grote maat kopen raden wij aan om deze aan te kleden met fraaie accessoires. Zo moet je de juiste trouwschoenen aanschaffen, eventueel fraaie oorbellen dragen en je haar helemaal naar wens maken. Voor dat laatste raden wij je aan om op de dag van de bruiloft naar je favoriete kapper te gaan. Je kapper steekt je haar prachtig op, waarna onze grote maten trouwjurk het plaatje compleet maakt. Veel plezier op je bruiloft!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!