Trouwjurken outlet Breda

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.

4.6/5

Klanten beoordelen ons met een 9.6 / 10!

Bruidsmode Outlet

Dé grootste bruidsmode outlet van België!
Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Tot 70% goedkoper! Vanaf €299,-!

Trouwjurken outlet Breda

Op zoek naar een grote bruidszaak met kwaliteitsjurken tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij bruidswinkel in Lommel aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht en wij hebben 500m2 aan trouwjurken hangen. Wij hebben al ruim  25 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Je voelt je meteen welkom in de winkel, waar een ontspannen sfeer heerst. Onze ervaren stylisten in de winkel helpen je graag bij het kiezen van een bruidsjurk volgens de maat en het model die het best bij jou passen. Mochten er aanpassingen aan de trouwjurk nodig zijn, dan kan dat in eigen atelier.

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen door Justinia. Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!
Nona De Bie
Tevreden klant
Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!
Evelien Debreuckere
Tevreden klant
Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!
Natalia Ratajzak
Tevreden klant

Bruidsmode outlet, nabij Breda

Bezoek onze winkel!

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België