fbpx

Voorbereid naar je pasafspraak

Het kiezen van een bruidsjurk is een buitengewoon spannend moment waar je wellicht al lang naar uitkijkt en van hebt gedroomd. Daarom willen we ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent, zodat je het meeste uit deze bijzondere gelegenheid kunt halen en het een onvergetelijke dag wordt. We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet:

1. Wie kan ik meenemen?

Natuurlijk is ook een familielid, kennis of vriendin welkom om met jou de jurken te bekijken. Wij adviseren om niet meer dan 2 mensen mee te nemen om niet te veel verschillende meningen te krijgen. Het kiezen van een trouwjurk is een speciale en emotionele gelegenheid, wees daarom selectief met wie je mee wil nemen. Kies mensen die jouw smaak begrijpen en die je vertrouwt om eerlijke feedback te geven. Hun steun kan het kiezen makkelijker maken en het passen leuker. 

2. Hoe lang is de pasafspraak?

Een pasafspraak duurt bij Bruidsmode Outlet Lommel 1,5 uur. Dat geeft ons voldoende tijd om je wat beter te leren kennen en geeft jou de tijd om eens goed rond te kijken in onze showroom. Samen met jou kiezen we vervolgens de eerste jurken om te passen en daarna kunnen dit er altijd nog wat meer worden tot dat jij je droomjurk gevonden hebt.

3. Moet ik specifieke schoenen of onderkleding dragen tijdens het passen?

Het is handig om vergelijkbare onderkleding te dragen als wat je op je trouwdag zou dragen, zoals een strapless beha of bruidslingerie en naadloos ondergoed, om een realistisch beeld te krijgen van hoe de jurken eruit zullen zien op je trouwdag. Trouwschoenen zijn optioneel, maar als je ze hebt gekozen, neem ze dan mee, vooral als de hakhoogte invloed kan hebben op de pasvorm.

4. Moet ik al weten welke stijl ik wil?

Het is handig, maar zeker niet noodzakelijk, om enig idee te hebben van de stijl van trouwjurk. Een basiskennis van wat je aanspreekt—zoals silhouetten, stoffen en ontwerpdetails—kan de afspraak efficiënter maken en helpt de stylist bij het selecteren van jurken die aan jouw verwachtingen voldoen. Echter, sta ook open voor suggesties van de stylist. Soms kan een jurk die je zelf niet direct zou kiezen verrassend goed bij je passen. Flexibiliteit kan leiden tot het ontdekken van de perfecte jurk die je anders misschien over het hoofd zou zien.

5. Stel een budget vast

Voordat je naar je pasafspraak gaat, is het goed om een duidelijk budget voor je trouwjurk vast te stellen. Bespreek dit budget ook openlijk met de stylist in de bruidswinkel, zodat zij jurken kunnen selecteren die binnen je financiële bereik vallen. Dit voorkomt dat je verliefd wordt op een jurk die je eigenlijk niet kunt betalen, wat een frustrerende ervaring kan zijn. Het vaststellen van een budget helpt ook bij het plannen van andere trouwkosten, zodat je een evenwichtige verdeling van je geld over alle aspecten van je bruiloft kunt garanderen.

Twee vrouwen in een bruidszaak

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!