fbpx

In onze bruidswinkel vind je prachtige designer jurken in de maten 36 t/m 44. Naast de deur vind je Bruidsmodeland voor grote maten trouwjurken (46 t/m 60) en Topsuits voor trouwkostuums voor de heren. Bij ons zijn er geen sales of uitverkoopdagen, we zijn altijd laag geprijsd! Daarnaast kun je ook terecht voor je bruidsaccessoires, lingerie, schoenen en nog veel meer. 

Wat vind je niet bij onze Bruidsmode Outlet in Lommel?

Ons unieke aanbod maakt dat wij ons kunnen onderscheiden van andere bruidswinkels. Tussen onze collectie trouwjurken vind je geen gedateerde jurken die jaren geleden in de mode waren. Je hoeft ook niet bang te zijn dat we bruidsjurken uit China bestellen of van AliExpress plukken, we hebben uitsluitend designer trouwjurken in onze bruidswinkel. Wij hanteren ook geen uitverkoop of sale, want we zijn altijd laag geprijsd. 

  • Nieuwe trouwjurken uit de laatste collectie
  • A-merken jurken 
  • Nieuwste collectie uit Europa

Wat vind je wel bij onze Bruidsmode Outlet?

Kom je jouw trouwkleed kopen bij onze Bruidsmode Outlet, dan ben je verzekerd van de volgende zaken: 

  • Altijd een nieuwe bruidsjurk
  • Enkel bekende designer topmerken
  • Tot wel 70% goedkoper dan elders
  • Collectie van dit jaar of het jaar ervoor

Bij onze trouwjurken geldt: what you see, is what you get. Als je vandaag een mooie bruidsjurk bij ons ziet, dan kan het goed zijn dat de jurk volgende week weg is. Indien gewenst kan je de bruidsjurk direct meenemen of we houden ‘m gratis voor je vast. 

bruidsjurken goedkoop

Onze stylisten helpen je passen

Zo trots als een pauw zijn we op onze collectie trouwjurken. We gaan er dan ook voorzichtig mee om. Onze stylisten helpen je met het vinden en passen van de jurk van je dromen. Er hangen meer dan 900 jurken in onze outlet, de stylisten weten perfect waar alles hangt qua stijl en maat. Ondanks dat we een outlet zijn, geven we onze bruidjes graag persoonlijke aandacht. Je kunt gratis parkeren voor de deur, de koffie staat klaar! 

Unieke voordelen van de Bruidsmode Outlet

Doordat we grote aantallen inkopen en onze verkoopsnelheid hoog ligt, kunnen we bruidjes betaalbare bruidsjurken aanbieden. Ons voordeel is dat fabrikanten elk seizoen opruimen en dit doen ze het liefst zo snel mogelijk. Omdat wij de capaciteit hebben om grote aantallen in één keer op te kopen, kunnen we voordelige afspraken maken. De bruid levert dus niet in op kwaliteit. Daarnaast ligt onze marge lager dan bij andere bruidswinkels, waardoor we wel tot 70% goedkoper zijn. 

bruidswinkel belgie

We zouden zeggen: maak een afspraak en kom langs, overtuig jezelf! 

Tot ziens in Lommel!


Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!