fbpx

Wie neem je mee bij het uitzoeken van je trouwjurk?

Je hebt je er vast al lang op verheugd. Misschien al wel jaren. De dag waarop je je trouwjurk gaat uitzoeken. de voorbereidingen zijn gedaan, je weet welke bruidsmodezaak je gaat bezoeken en je je hebt misschien al een paar modellen jurken in gedachten. Klaar om er een mooie dag van te maken.

Samen jouw droom bruidsjurk uitzoeken

Zo’n mooie dag wil je natuurlijk samen beleven. Samen met de mensen die je dierbaar zijn, je familie en misschien wel vriendinnen. Hoe bepaal je nu wie je precies meeneemt bij het uitzoeken van een betaalbare trouwjurk? Te veel mensen is niet zo handig, en helemaal in je eentje is misschien ook niet zo fijn.

Het beste advies is om mensen mee te nemen die veel voor je betekenen. Dat kan je moeder zijn, je schoonmoeder, je zus, maar ook een goede vriend. Bedenk of deze mensen je goed genoeg kennen om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Zij moeten weten wat bij jou als persoon past, wat jouw stijl is en ook een klein beetje hoe je de trouwdag gaat vieren. Ga je voor een groots en glamoureus moment of houdt je het klein en intiem.

Mocht je toch veel verschillende mensen mee willen nemen, maar niet allemaal tegelijkertijd dan hebben we nog een goede tip. Verdeel de mensen over de verschillende afspraken. Een paar mensen neem je mee bij het uitzoeken van de jurk en een paar neem je mee bij je pasbeurt. Zo komt iedereen aan de beurt.

Wat neem je verder mee als je een trouwjurk gaat uitzoeken?

Nou je wilt er een gezellig moment van maken dus een goed humeur is natuurlijk heel belangrijk. Verder kun je denken aan een shoplist of moodboard als je al een idee hebt van hoe jouw trouwjurk er uit moet zien. Kijk wat je budget is. Ga je de trouwjurk zelf kopen of misschien betaalt jouw moeder? Het best is om een totaal budget te hebben, dus inclusief eventuele accessoires zoals sluier en lingerie. Tips over een bh onder je trouwjurk lees je trouwens in een ander blog.

Een fototoestel of telefoon is ook erg handig. Zo kun je later nog eventjes een keer terugkijken welke jurk je ook al weer had uitgezocht en hoe mooi deze staat.

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!