fbpx

Een winter wonderland bruiloft is natuurlijk prachtig, maar je moet je als bruid wel warm aankleden! Een bruidsjurk combineren met voldoende warmte kan lastig zijn, ook omdat veel collecties zijn gericht op de populairste trouwperiode van het jaar: de zomer. Gelukkig kan elke bruid terecht bij onze bruidswinkel voor een trouwjurk uit elk seizoen. Daarnaast hebben we nog wat nuttige tips om jezelf warm te houden op je winterbruiloft!

Trouwjurken voor de winter

Is het jouw droom om midden in de winter te trouwen? De winter tovert elk tafereel om tot een prachtig plaatje. Denk aan het winterlandschap in het bos, bij een kasteel of een adembenemend landgoed. Dit koude seizoen heeft echt iets magisch en in combinatie met een bruiloft is dat een onvergetelijke happening. Op het gebied van trouwjurken denken wij – uiteraard – aan lange jurken van dikke, warme stof met lange mouwen. Denk aan veel laagjes en eventueel een elegant jasje of chique shawl.

Winter wedding? Wollige wedding!

Zeg je winter wedding, dan denken wij eigenlijk direct aan schapenvachtjes en nepbont. Producten die jou als bruid en alle bruidsgasten heerlijk warm houden. Een jasje van dikke wol is niet alleen lekker warm, het is ook nog eens super goed te combineren als het thema van de bruiloft ‘buiten’ is. In combinatie met de winter is dit een perfecte match. Ben je nog op zoek naar betaalbare trouwjurken die je ook in de winter kunt dragen? Kom eens langs! Je kunt altijd even langswippen of een afspraak maken zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bruidsjurk met dikke trui

Het idee klinkt misschien niet erg charmant, maar het staat juist heel erg leuk: een lekkere dikke trui over je bruidsjurk. Kies voor een wolmix met een witte tint of pasteltint zoals heel lichtroze. Ga je het trouwkleed kopen, houd dit dan in gedachten. Niets past zo goed bij een winterthema als een dikke trui! Bovendien wordt de sfeer hier ook iets meer casual van, als dat is wat je graag wil bereiken. Kom eens kijken naar onze collectie trouwjurken of er iets voor je tussen zit, het aanbod wisselt wekelijks!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!