fbpx

Zelf je bruids make-up doen

Een schoonheidsspecialiste, make-up artist of visagiste inschakelen voor je bruiloft en jezelf helemaal laten opdoffen – dat heeft toch iets speciaals. De professionals weten als geen ander hoe zij jou moeten laten stralen. Maar daar zit ook een prijskaartje aan. In het kader van besparen op de bruiloft vragen bruidjes zich vaak af of ze hun bruids make-up niet zelf kunnen doen. Als je zelf goed bent met make-up of misschien een vriendin hebt die goed ermee overweg kan, dan is het zeker het proberen waard. 

Bruids make-up zelf aanbrengen tips

Als je zelf je make-up wil doen op de grote dag, is het niet alleen belangrijk dat je je verdiept in de make-up producten zelf. De beste voorbereiding zit ‘m in de dagen vóór de bruiloft. Drink genoeg water, zorg voor een gehydrateerd en gereinigde huid. Bescherm je huid goed met zonnebrandcrème en pak niet te veel zon voor de bruiloft. De witte jurk doet je ook al bruiner lijken. Ook het drinken van alcohol zal je huid geen goed doen. Dus hoe graag je ook wil toasten op de komende bruiloft, laat de bubbels nog heel even staan! 

Zelf je bruids make-up doen met vertrouwde producten

Soms kiezen bruidjes ineens voor iets heel anders qua make-up dan normaal gesproken, omdat hun bruiloft ook iets speciaals is. Toch is het verstandig en vooral aan te raden om bij je vertrouwde make-up producten te blijven. Deze ken je het beste en je weet dat jouw huid goed reageert op deze producten. Bij nieuwe producten weet je nooit hoe de dekking is en of je bijvoorbeeld snel gaat glimmen. Tip: bezoek een Douglas, je kunt je hier op laten maken en krijgt haarfijn uitgelegd hoe je make-up van een specifiek merk moet aanbrengen. 

Besparen op de bruiloft 

Wanneer het om besparen op de bruiloftskosten gaat, is zelf je bruids make-up doen een goede optie. Ook kun je onze bruidswinkel bezoeken voor het trouwkleed kopen. Onze collectie trouwjurken is enorm breed (meer dan 2000 in de winkel!) en bevat vele goedkope trouwjurken. Als je bij ons niet slaagt, slaag je nergens! Als je een echte budget-knaller wil maken, informeer dan ook eens naar onze Wedding Deal. Super voordelig! 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!