fbpx

Zo maak je een bruiloft een knallend succes

Benieuwd hoe je jouw bruiloft tot een knallend succes kunt maken? Dat wil natuurlijk iedereen: een perfecte bruiloft. En hoewel je niet alle elementen zelf in de hand hebt, kun je veel doen om ervoor te zorgen dat het een spetterend feest wordt. In dit blogartikel delen we onmisbare tips voor een geweldige trouwdag! 

De juiste mensen uitnodigen voor de bruiloft

Veel bruidsparen nodigen mensen uit die ze niet echt goed kennen of eigenlijk niet meer spreken. Waarom? “Omdat het zo hoort.” Gooi die regel overboord en nodig alleen de mensen uit waarmee je deze bijzondere dag wil delen en waarvan je weet dat je er een geweldig feestje mee kunt bouwen. 

Eten & drinken op de bruiloft

Zolang het drinken rijkelijk vloeit en mensen lekker kunnen eten, zal het altijd gezellig zijn. Zorg dus voor voldoende aanbod, zodat mensen altijd en overal een hapje en drankje kunnen pakken. Niks is zo vervelend als honger en een droge mond! Bovendien helpt het ook om de sfeer wat losser te maken. 

Het weer & de temperatuur

Dit heb je natuurlijk niet zelf in de hand, al kun je altijd gokken op een zomerse maand. De temperatuur is belangrijk, mensen moeten zich comfortabel zijn. Je hebt geen thermostaatknop van de wereld, maar je kunt wel maatregelen treffen mocht het bloedverpletterend heet zijn of juist koud met regen. Zorg voor voldoende verfrissing en schaduw of schuilplekken. Ook binnen is het natuurlijk lekker comfortabel voor zowel de zittende gasten als degenen die urenlang staan te dansen. 

Muziek & entertainment op de bruiloft

En dan komen we direct op het volgende punt: muziek en entertainment. Niet iedereen houdt van dansen, dus naast een goede dj of band mag er ook andere vormen van entertainment aanwezig zijn. Zo vermaakt elke gast zich en wordt het sowieso een superdag. 

Nog een trouwjurk nodig? 

Een goede bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een fantastische bruidsjurk. Heb jij nog een trouwjurk nodig? Kom naar onze trouwjurken outlet dichtbij Antwerpen. Hier vind je goedkope bruidsjurken in de buurt van Gent. De bruidswinkel zelf vind je in Lommel, zeer centraal gelegen. Wanneer kom jij je trouwjurk passen? 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!