fbpx

Als je zwanger bent, dan is het vinden van een goed passende trouwjurk een extra uitdaging. Sommige bruidjes stellen zelfs de bruiloft uit, omdat ze liever zonder zwangerschapsbuik op hun grote dag verschijnen. Gelukkig is er heel veel mogelijk en bestaan er geweldige zwangerschaps-bruidsjurken. In deze blog vertellen we je waar je op moet letten! 

Bruidsjurken voor zwangere bruidjes

Had jij je graag in een strakke zeemeermin bruidsjurk gehuld voor de bruiloft? Dat zal helaas niet meer gaan. Niet getreurd; er zijn heel veel jurken geschikt voor de zwangere bruid. Bohemian bruidsjurken lijken wel hiervoor gemaakt te zijn. Deze stijl jurken vallen vaak losjes rondom de buik en heupen van een bruid – perfect voor de beginnende én vergevorderde zwangerschapsbuik. Onze stylisten in onze bruidswinkel kunnen je helpen met het vinden van de perfecte jurk. Zij nemen jouw maten precies op en zoeken de perfecte jurk erbij. 

Zwangerschapsbruidsjurk op maat maken

We hoeven je niet te vertellen dat je snel groeit als je zwanger bent. Het passen van de bruidsjurk gebeurt vaak al maanden voor de bruiloft. 1 + 1 = 2, de bruidsjurk zal waarschijnlijk niet meer passen op de bruiloft zelf. Gelukkig kunnen we heel veel mogelijk maken door middel van aanpassingen en verstellen. Zelfs als je hoogzwanger bent, kunnen we ervoor zorgen dat jouw jurk nog steeds past. Niet voor niets zijn we als enige in België met premiun jurken voor de beste prijzen! 

Trouwen tijdens zwangerschap

Trouwen terwijl je zwanger bent is natuurlijk extra bijzonder. Onze stylisten doen hun uiterste best om een prachtige jurk te vinden in je eigen maat, die jouw babybuik prachtig naar voren laat komen. In onze showroom vind je een unieke collectie trouwjurken. Met meer dan 1000 jurken op voorraad hebben we ongetwijfeld een prachtige trouwjurk die los om je heen valt. Dit staat niet alleen prachtig, maar is ook comfortabel! Wel zo fijn tijdens je zwangerschap. Wil je ook een prachtige zwangerschaps trouwjurk? Maak een afspraak en dan zien we je hopelijk snel in onze bruidswinkel in Lommel!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!