fbpx

Bruidsfoto’s maken: Tips voor een prachtige bruidsreportage

Het is geen geheim dat bruidsparen veel tijd en geld besteden aan het plannen van hun perfecte trouwdag. Maar soms kan al dat harde werk onopgemerkt blijven, dankzij een gebrek aan bruidsfoto’s.

Ben jij bang dat jouw trouwfoto’s niet zo worden als je zou willen? Maak je dan geen zorgen – wij gaan jou wat advies geven! Hier zijn een paar tips voor het maken van prachtige trouwfoto’s

Waarom bruidsfoto’s maken?

Op vrijwel iedere bruiloft worden trouwfoto’s gemaakt. Van het bruidspaar, de gasten en van de activiteiten van de dag. Maar waarom maken we bruidsfoto’s?

Die vraag is vrij simpel om te beantwoorden. Trouwfoto’s zijn een manier om de herinneringen aan jullie speciale dag vast te leggen en ze te delen met jullie vrienden en familie. Ze zijn ook een geweldige manier om je creatieve kant te laten zien!

Waar kan ik bruidsfoto’s maken?

Er zijn een paar plaatsen die populair zijn voor het maken van trouwfoto’s. De meest gebruikelijke plaats is tijdens de ceremonie, ervoor of erna.

Andere populaire plaatsen zijn de receptie, buiten de locatie en voor bezienswaardigheden in de buurt van de trouwlocatie.

Tips voor prachtige bruidsfoto’s op jullie bruiloft

Krijg jij het nu al benauwd bij het idee van bruidsfoto’s maken? Dat is helemaal niet nodig. Zolang je ontspant, geniet en je wensen uitspreekt naar de bruidsfotograaf is de kans groot dat er prachtige trouwfoto’s tevoorschijn komen.

Om het jou en jouw partner wat makkelijker te maken, hebben we wat tips samengesteld:

  • Kies een fotograaf die je vertrouwt
  • Praat met je fotograaf over jullie visie
  • Wees creatief
  • Haal alles uit de foto’s wat erin zit
  • Ontspan en heb plezier

Hoe maak ik mijn bruidsreportage creatief?

Eerlijk is eerlijk, veel bruidsfoto’s zijn aardig standaard en niet vernieuwend. Veelal worden dezelfde poses of locaties gebruikt.

Wat creativiteit eraan toevoegen, dat kan geen kwaad natuurlijk. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je trouwfoto’s creatiever te maken:

  • Praat ten eerste met jouw fotograaf over jouw visie. Willen jullie traditionele geposeerde foto’s, of zijn jullie op zoek naar iets creatievers?
  • Ten tweede, wees bereid om nieuwe dingen te proberen. Als je fotograaf een pose of locatie voorstelt die waar je niet comfortabel mee bent, vertrouw dan op de fotograaf en probeer het gewoon!
  • Ten derde, maak gebruik van de foto’s. Haal er het meeste uit door leuke accessoires te gebruiken of door plezier te hebben met je poses. Maak er een klein feestje van!

Ben je op zoek naar een goedkope trouwjurk?

De kosten van een bruiloft kunnen hoog oplopen, dat is geen geheim. Ben jij op zoek naar een prachtige, maar goedkope trouwjurk? Breng dan een bezoek aan onze bruidsboetiek in Lommel.

Wij beschikken over meer dan 2000 goedkope en unieke jurken. Van een witte trouwjurk tot aan trouwjurken grote maat, het hangt er allemaal voor jou!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!