fbpx

Witte trouwjurk

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.

4.6/5

Klanten beoordelen ons met een 9.6 / 10!

Bruidsmode Outlet

Dé grootste bruidsmode outlet van België!
Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Tot 70% goedkoper! Vanaf €299,-!

witte trouwjurk

Witte trouwjurk 

Verreweg het grootste gedeelte van de vrouwen kiest voor een witte trouwjurk. Maar, een witte trouwjurk is niet zomaar een trouwjurk. Een dergelijke trouwjurk kopen kan namelijk in allerlei verschillende tinten uitgevoerd zijn.

Verschillende tinten wit

Wit is een kleur met vele verschillende soorten tinten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ivoorwitte trouwjurk, voor een gebroken witte trouwjurk, voor een zandwitte trouwjurk of voor een sneeuwwitte trouwjurk. Al deze witte tinten hebben hun eigen uitstraling; geen enkele witte trouwjurk is hierdoor hetzelfde.

Wat voor jou nou de beste witte trouwjurk is? Dat hangt grotendeels van je eigen voorkeuren af. Bepaal voor jezelf welke kleur wit je het mooiste vindt en ga vervolgens op onderzoek uit naar de beste witte trouwjurk. Vind je het lastig om dit voor jezelf te bepalen? Kom gerust langs in onze bruidswinkel. In onze winkel laten wij je graag de verschillende witte tinten zien.

witte trouwjurk

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen! Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!
Nona De Bie
Tevreden klant
Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!
witte trouwjurk
Evelien Debreuckere
Tevreden klant
Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!
Natalia Ratajzak
Tevreden klant
witte trouwjurk

Probeer meerdere witte tinten uit

Mogelijk heb je op voorhand al bepaalde voorkeuren voor je princessen trouwjurk. Daar is niks mis mee, maar je doet er verstandig aan om meerdere trouwjurken uit te proberen. Probeer niet alleen meerdere stijlen uit, maar probeer ook meerdere witte tinten uit. Mogelijk staat een ivoorwitte trouwjurk je prachtig en een gebroken witte trouwjurk iets minder. Hier kom je echter alleen achter als je meerdere jurken/kleuren uitprobeert.

witte trouwjurk
witte trouwjurk

Tip: stem het overhemd op je trouwjurk af

Je geliefde bruidegom kiest ongetwijfeld voor een prachtig driedelig kostuum. Onder dit kostuum draagt hij een wit overhemd, maar dit mag/kan niet zomaar een wit overhemd zijn. Dit overhemd moet namelijk in exact dezelfde kleur als je trouwjurk uitgevoerd zijn. Laat daarom aan je toekomstige man weten voor welke kleur je gegaan bent.

Ben je op zoek naar een voordelige en fraaie witte trouwjurk? Kom gerust in onze winkel langs en kies de perfecte trouwjurk in het wit uit!

Bezoek onze winkel!

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België