fbpx

Doordeweeks trouwen, de voor- en nadelen op een rij

Als je bezig bent met de budgetplanning voor je bruiloft, heb je vast al ontdekt dat doordeweeks trouwen financieel aantrekkelijker is dan in het weekend trouwen. Het kan natuurlijk ook zijn dat door de huidige corona crisis alle weekenden al volgepland zijn en je gedwongen wordt om te kijken naar andere data. Doordeweeks trouwen kan dan een mooie en goedkope oplossing zijn. In deze blog lees je alle voor- en nadelen van doordeweeks trouwen! 

Trouwen in het weekend

Trouwen in het weekend is altijd al de meest populaire keuze geweest voor bruidsparen, omdat veel mensen vrij zijn in het weekend en je de dag na het trouwfeest lekker kunt uitslapen. Dit zijn direct ook de punten die je mist bij doordeweeks trouwen, tenzij je natuurlijk twee dagen vrij plant. Niet iedereen kan dit echter voor elkaar krijgen bij hun werk, dus denk er goed over na of je het niet erg vindt wanneer er een paar gasten afzeggen. Wil je hoe dan ook in het weekend trouwen, ook al is dat duurder? Dan kan je altijd nog besparen met onze betaalbare trouwjurken!

Doordeweeks trouwen, doen! 

Doordeweeks trouwen heeft meer voordelen dan je misschien denkt. Zo zijn er niet alleen meer beschikbare data, ook leveranciers hebben vaak doordeweeks nog plek en hanteren andere (lagere) prijzen. Bovendien kan je ook exact trouwen op de datum van jullie jubileum, als deze op een doordeweekse dag valt. Zie je doordeweeks trouwen wel zitten? Verstuur de uitnodiging dan op tijd naar al je bruiloftsgasten en kom snel naar onze bruidswinkel om jouw trouwkleed te kopen

Besparen op je bruiloft

Een bruiloft is duur genoeg, dat weten we maar al te goed. Mede daardoor hebben we een prachtige winkel opgezet met een collectie trouwjurken die zeer betaalbaar zijn. Met onze prachtige trouwjurken lever je absoluut niet in op kwaliteit en heb je de keuze uit de nieuwste collecties. Daarmee bespaar je al aanzienlijk op je bruiloftsbudget, want onze jurken zijn tot wel 70% goedkoper. En in combinatie met doordeweeks trouwen, ben je helemaal goedkoop uit. Wij zeggen: doen! 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!