fbpx

Een kleurrijke bruiloft, hier vind je geweldige ideeën!

Trouwen is een ontzettend leuk idee. Toch kom je voor een hele hoop verschillende vragen te staan. Al deze vragen zijn belangrijk, maar voor jezelf is het zeer belangrijk in welke trouwkleding  je gaat trouwen. Je gaat nu maar één keer in een princessen trouwjurk en trouwpak. Dan wil je het wel in één keer goed doen.

Het is traditioneel om in het wit te trouwen. Tegenwoordig kun je bijna in elke kleur trouwen wat je maar zal willen. Daarom overwegen heel wat stellen om kleurrijke te gaan trouwen. Hieronder hebben we enkele ideeën voor je om kleurrijk te kunnen trouwen.

In één kleur of in meerdere kleuren trouwen?

De eerste vraag die je dan zal moeten beantwoorden is, of je in één kleur wilt gaan trouwen of in meerdere kleuren. Het is ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld een blauwe trouwjurk aan te doen. Het beste is om samen met je partner te gaan bekijken welke kleuren jullie het meeste aanspreken. Misschien is dat wel juist een hele donkere kleur of juiste lichte kleuren.

De kleurkeuze hangt volledige van jullie voorkeuren af. Het makkelijkste is om te kijken wat jullie beide mooi vinden. Daarnaast kun je het beste met elkaar afspreken of jullie beide in een andere kleur willen trouwen of dat jullie samen matchen tijdens de bruiloft.

De gasten tijdens de bruiloft

Naast jij en je partner zijn er uiteraard ook gasten aanwezig op de bruiloft. Het is een mogelijkheid om je gasten een dresscode mee te geven. Dit houdt in dat je gasten allemaal in een bepaalde stijl of kleur naar jullie bruiloft toe komen. Wanneer je een kleurrijke bruiloft wilt, is het een leuke optie om iedereen een dresscode mee te geven.

Een erg leuke manier om dit te doen, is door iedereen een andere kleur mee te geven. Daardoor komt iedereen in een andere kleur gekleed. Uiteindelijk heb je dan een kleurrijke bruiloft. Het leuke hiervan is het feit dat niemand van elkaar weet dat ze in een andere kleur komen. Wanneer ze elkaar dan zien, is dit een erg leuke verrassing.

De taart tijdens het trouwen

Uiteraard is de taart een ontzettend belangrijk onderdeel wanneer je gaat trouwen. Wanneer je kleurrijk gaat trouwen, is het een goed idee om je taart een kleurrijke uitstraling te geven. Wanneer je een bakker in de arm genomen hebt, kun je aan hem of haar de wensen voor de trouwtaart doorgeven. Hierdoor weet je zeker dat de taart net zo kleurrijk is als de rest van de bruiloft.

Een leuke tip is, dat je de binnenkant van de taart in allerlei verschillende kleuren kan laten maken. Op die manier komen er allerlei verschillende kleuren naar voren zodra je de taart aan snijd met je geliefde. Dit kan gedaan worden door de cake in de taart een leuke kleur te geven. Het is ook mogelijk om de taart aan de buitenkant al erg kleurrijk te maken. Dan is de binnenkant niet altijd nodig.

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!