fbpx

Hoe kan ik mijn bruidsboeket bewaren?

Zodra je klaar bent met je huwelijksceremonie, wil je beginnen na te denken over hoe je je mooiste herinneringen kunt koesteren en bewaren. Zo hang je bijvoorbeeld je princessen jurk ergens op of wil je je bruidsboeket bewaren. Je wilt niet dat het beschadigd raakt of zijn frisheid verliest, dus het is belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen.

In deze blogpost geven we je een aantal tips over hoe je je bruidsboeket goed kunt bewaren, zodat het er nog jaren mooi uit blijft zien!

Waarom mijn bruidsboeket bewaren?

Jouw trouwboeket is een mooi en sentimenteel onderdeel van jouw grote dag, en je zult het willen bewaren zodat je er nog jaren met liefde op terug kunt kijken.

Misschien wil je het ook gebruiken als decoratie bij jouw toekomstige jubileumfeest of andere speciale gelegenheden. De redenen om een bruidsboeket te bewaren zijn dus zeer uiteenlopend en persoonlijk.

Hoe kan ik mijn bruidsboeket bewaren?

Er zijn verschillende manieren waarop je je bruidsboeket in een prachtige staat kunt houden en dus kunt bewaren. Hoe je dat kunt doen? Hier hebben we een aantal tips voor:

Ondersteboven hangen

De beste manier om jouw bruidsboeket te bewaren is door het ondersteboven op te hangen op een koele, donkere plaats. Zo houden de bloemen hun vocht vast en verwelken ze niet.

Bewaren in een vaas

Je kunt het bruiloft boeket ook in een vaas met vers water zetten, maar zorg er wel voor dat je het water om de paar dagen ververst.

Als je het boeket in een vaas bewaart, moet je het uit de buurt houden van direct zonlicht en warmtebronnen, want hierdoor kunnen de bloemen verbleken.

Papier of plastic

Je kunt het boeket ook in papier of plastic wikkelen en het in een doos op een koele, donkere plaats bewaren. Controleer het boeket regelmatig en besproei het met water als de bloemen er droog uit beginnen te zien.

Invriezen

Wat mensen ook vaak doen, is hun boeket invriezen, wat een geweldige manier is om het te bewaren. Echt waar! Wikkel het boeket gewoon in plasticfolie en leg het in de vriezer. Zo blijft het nog jaren vers!

Wanneer kan ik mijn bruidsboeket bewaren?

De beste tijd om je bruidsboeket te bewaren is na de bruiloft, maar wel voordat de bloemen zijn gaan verwelken. Zo ben je er zeker van dat het boeket nog fris en mooi is.

Naast dat je je bruidsboeket een prachtige plek kunt geven, kun je dit ook doen met het trouwpak en met jouw witte trouwjurk. Zo blijven de herinneringen aan de bruiloft nog heel lang vers en aanwezig.

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!