fbpx

Hoe kom je aan een fraaie trouwauto?

Voor sommige mensen belangrijk en voor andere mensen een stuk minder belangrijk; de trouwauto. Hechten jij en je toekomstig partner wel veel waarde aan jullie fraaie trouwauto? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte trouwauto.

Hierbij ligt de focus al direct op het woordje ‘geschikte’. Wat voor jullie een geschikte trouwauto is, hangt volledig van jullie wensen af. Willen jullie in een luxe limousine aankomen bij de trouwlocatie? Willen jullie in een stoere sportauto bij de trouwlocatie aankomen? Of willen jullie in een fraaie oldtimer aankomen? De mogelijkheden op dit gebied zijn enorm.

Denk daarom vooraf goed over jullie wensen na. Ook is het aan te raden om via internet inspiratie op te doen. Mogelijk kom je via het internet dé perfecte bruiloft tegen. Ga dan eens na voor welke trouwauto bij die bruiloft gekozen is. Mogelijk maak je de keuze daarmee een stuk makkelijker voor jezelf.

Een terechte vraag hierbij is wel hoe je aan een fraaie trouwauto komt? In de basis heb je hier twee mogelijkheden voor.

Een trouwauto huren

Iets waar veel stelletjes voor kiezen, is om een trouwauto te huren. Een trouwauto huren doe je bij speciale verhuurbedrijven. Deze bedrijven hebben een hele vloot van trouwauto’s. Deze auto’s zijn nagenoeg altijd in het wit uitgevoerd en passen perfect bij een bruiloft.

Bij deze optie moet je wel met een flinke kostenpost rekening houden. Het huren van een trouwauto is niet goedkoop, zéker niet als je voor iets bijzonders wilt gaan. Daarnaast moet je ook nog met praktische uitdagingen rekening houden. Hoe komt de trouwauto bij de trouwlocatie? En op welk moment wordt de auto weer opgehaald door de verhuurder?

Een auto van een kennis/vriend lenen

Heb je een kennis of een vriend met een toffe auto? Dan kun je hem/haar ook eens benaderen. Mogelijk mag je in zijn/haar auto de tocht naar de trouwlocatie afleggen. Dit is veelal een goedkope oplossing, maar is niet geheel zonder risico. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je uitgerekend op dat moment een ongeluk(je) krijgt?

Maak daarom goede afspraken met de vriend of kennis. En beloof uiteraard dat je op een nette manier met zijn/haar auto om gaat.

Tips voor de tocht naar de trouwlocatie

  • Maak er een speciaal moment van. Samen met je toekomstige partner naar de trouwlocatie rijden; mooier kan niet, toch? Nou, je kunt dit moment toch nog specialer maken. Dit doe je bijvoorbeeld door in de auto jullie lievelingsliedje op te zetten.
  • Houd rekening met de trouwjurk. Heb je bij De Bruidsmode Outlet een prachtige jurk gekocht? Ondanks dat onze jurken niet duur zijn, ben je hier uiterst zuinig op. Zeker als je in de trouwauto stapt, moet je hier echt zuinig mee zijn. Vraag altijd even hulp bij het instappen. Daarmee voorkom je dat de witte trouwjurk tussen de autodeur vast komt te zitten.
  • Maak mooie foto’s. In en rondom de trouwauto kunnen jullie prachtige foto’s maken. Laat deze kans niet onbenut, zeker niet als je de trouwauto van je dromen hebt kunnen regelen.

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!