fbpx

Lesbiennes in ‘t huwelijksbootje, kom samen jullie trouwjurken shoppen!

Als twee mannen gaan trouwen, hoeven zij niet lang na te denken over wat ze aantrekken: dat wordt een mooi trouwpak. Hoewel er nog keuze zat is in wélk trouwkostuum precies, natuurlijk. Twee vrouwen die in het huwelijksbootje stappen hebben veel meer keuze! Vaak zien we dat één vrouw kiest voor een mantelpak of broekpak en de ander een bruidsjurk uitkiest. Soms kiezen de dames echter voor twee jurken en dat staat geweldig! Willen jullie ook twee jurken? Lees onze blog met tips of kom naar onze bruidswinkel om te passen!

Stem de bruidsjurken op elkaar af

Een gouden tip is: stem de bruidsjurken op elkaar af. Dat is natuurlijk wel lastig, want officieel mag je de bruid niet zien voordat je gaat trouwen. Onze stylisten vinden het geweldig om jullie allebei tegelijk te helpen met het uitzoeken van de jurk en we kunnen ervoor zorgen dat jullie elkaar niet zien. De stylisten kunnen wel zien wat jullie aanpassen en kunnen ervoor zorgen dat jullie jurken perfect bij elkaar aansluiten. Onze collectie trouwjurken is groot genoeg, jullie droomjurken zitten er geheid bij! 

Welke bruidsjurk past bij mijn lichaam?

De trouwjurken moeten dus op elkaar afgestemd zijn, maar de kans is natuurlijk niet erg groot dat jullie figuur precies hetzelfde is. Daardoor zullen jullie waarschijnlijk allebei een hele andere jurk uitkiezen. Geeft niks! De jurk moet natuurlijk perfect bij je passen. Misschien vinden jullie allebei een bohemian trouwjurk mooi, hiermee kan je alle kanten op qua figuur. 

Bruidsmode Outlet helpt jullie droomjurken te vinden

Met meer dan 2000 kwaliteitsjurken van bekende designers op voorraad en een prijs die gemiddeld 70% lager ligt, weten we zeker dat we jullie droomjurken kunnen vinden. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat onze stylisten je goed kunnen helpen met een trouwkleed kopen, in het weekend kan het namelijk nog wel eens druk zijn. Wist je dat we alles voor de bruid onder één dak aanbieden? Zo kan je bij ons ook terecht voor je accessoires, sieraden, schoenen, bruidslingerie en nog veel meer. Graag tot snel! 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!