fbpx

Een unieke locatie voor je bruiloft; de leukste ideeën op een rijtje

Hebben jullie bepaald op welke dag jullie gaan trouwen? Heb je al met een schuin oog naar de leukste trouwjurken en schoenen gekeken? En wil je graag de bruiloft definitief vast gaan leggen? Dan schort het op dit moment nog aan één ding: de locatie voor je bruiloft.

De locatie kan een bruiloft maken of kraken. Wij adviseren je daarom om op voorhand heel goed jullie wensen op een rijtje te zetten. Willen jullie in eigen land trouwen? Of willen jullie mogelijk naar het buitenland gaan? Hoeveel mensen willen jullie voor de ceremonie uitnodigen? En waar moet de locatie qua ligging, kenmerken en uitstraling aan voldoen? Denk hier op voorhand goed over na.

Waarom? Omdat je daarmee alvast een flinke schifting in het aanbod van locaties kunt maken. Enkele leuke ideeën hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet.

Industriële locaties

Durf je voor een stoere bruiloft te gaan? Dan is het prachtig om op een industriële locatie te trouwen. Je kunt bijvoorbeeld in de tuin van een fabriek trouwen of in een verlaten bedrijfspand. Op dergelijke locaties geniet je van een unieke sfeer. De sfeer ademt een en al industrie uit, terwijl op een bruiloft juist de liefde gevierd worden. Industrie en liefde lijken niet goed samen te gaan, maar niks is minder waar. Een bruiloft op een industriële locatie is onvergetelijk!

Op het strand

Ben je een liefhebber van serene rust? Dan kun je perfect op het strand trouwen. Op het strand trouwen is romantisch, je geniet van privacy en je geniet van heerlijke geluiden om je heen. Je hoort de golven aanspoelen, terwijl je de geur van het water en zand opruikt. Is dat geen moment om ‘ja’ te zeggen tegen je verloofde? Wij denken van wel! Recent schreven we al een blogartikel over het trouwen op een strand.

In het buitenland

Heb je een relatief groot budget tot jullie beschikking? Dan kun je ook eens de mogelijkheden van een bruiloft in het buitenland verkennen. In het buitenland geniet je van unieke omgevingen. Dit maakt de bruiloft al direct bijzonder.

Bovendien onderscheid je je met zo’n bruiloft ten opzichte van veel andere bruiloften. Hoeveel bruiloften vinden nou daadwerkelijk in het buitenland plaats? Wij weten dat dit aantal behoorlijk ‘tegenvalt’.

Intieme locatie

Wil je de ceremonie vrij klein houden? Dan nodig je niet al te veel mensen uit, waardoor je ook op een kleine locatie kunt trouwen. Een belangrijk voordeel van zo’n locatie is de intimiteit. Doordat iedereen relatief dicht ‘op elkaar zit’,  ademt zo’n locatie veel gezelligheid, intimiteit en romantiek uit. De mensen die je voor je bruiloft op zo’n locatie uitnodigt, staan bovendien letterlijk en figuurlijk dicht bij je!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!