fbpx

Verschillende soorten trouwlocaties

Hebben jullie al een mooie, geschikte trouwlocatie uitgezocht voor de bruiloft? Zo niet, geen paniek. Er is genoeg tijd om een plekje te zoeken. Het is één van de eerste dingen die je gaat doen nadat je verloofd bent, en daarna ga je waarschijnlijk een trouwkleed kopen. Maar eerst dus de trouwlocatie! Waar kan je overal trouwen? In deze blog bespreken we verschillende soorten trouwlocaties. Doe hier inspiratie op! 

Trouwlocatie uitzoeken en reserveren

We hoeven je vast niet te vertellen dat het uitzoeken en reserveren van een trouwlocatie als eerste zou moeten gebeuren. Veel locaties zijn namelijk al volgeboekt, helemaal nu rondom de coronacrisis. Naast de gewone hoeveelheid bruidsparen die willen trouwen, heb je ook nog het deel dat de bruiloft heeft uitgesteld. Sommige locaties zitten al wel tot twee à drie jaar vol! Heb je een locatie op het oog, wees er dan zo snel mogelijk bij. Houd niet één trouwdatum in gedachten, maar kies ook een plan B trouwdatum voor als de eerste al bezet is. 

Ruime keuze verschillende soorten trouwlocaties

Er zijn veel verschillende soorten trouwlocaties. Eén van de meest bekende is natuurlijk trouwen in de kerk. Als je gelovig bent, dan is er eigenlijk geen discussie over de trouwlocatie. Maar je kunt ook trouwen in het gemeentehuis, op een landgoed, in een kasteel, in een grote tuin of zelfs in je eigen tuin, in een hotel, in een restaurant, in een partycentrum, op een boot, in een museum, in een klooster, in de dierentuin, op het strand… We kunnen het lijstje nog veel langer maken! Eigenlijk is alles een trouwlocatie, soms is het al een officiële trouwlocatie en soms moet je het voor één dag laten benoemen als trouwlocatie, maar alles kan. 

Trouwjurk matchen met trouwlocatie

De locatie waar je gaat trouwen kan heel bepalend zijn voor je jurk. In onze collectie trouwjurken hebben we voor elke gelegenheid de perfecte jurk. Zo past een korte trouwjurk perfect bij een bruiloft op het strand. In onze trouwjurken outlet hebben we een scala aan korte trouwjurken, maar ook andere goedkope trouwjurken in allerlei stijlen. Kom gerust eens kijken, het is het zeker waard! 

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!