fbpx

Wel of geen bruidsboeket kiezen?

Het kan zijn dat je het supermooi vindt, het kan ook zijn dat je het helemaal niets vindt. We hebben het over een bruidsboeket. Hoe bepaal je nu of je wel of geen bruidsboeket wilt? We zetten een paar overwegingen op een rij.

Bruidsboeket bij trouwjurk

Je ziet het al helemaal voor je. Je hebt een betaalbare trouwjurk in Gent gekocht, een mooie locatie uitgezocht, de gastenlijst samengesteld en dan begint te twijfel. Wil je een bruidsboeket of niet? En zo ja, hoe moet die er dan uitzien?

Nu is het van oudsher gebruikelijk dat je als bruid tijdens je bruiloft een bruidsboeket in je hand houdt. Daar is ook wel wat voor te zeggen. Het staat in ieder geval heel mooi op de foto’s. Het geeft ook net een beetje meer kleur en feestelijkheid. Een goede trouwfotograaf kan er in ieder geval hele mooie creatieve foto’s mee maken.

Daarnaast is het ook lekker handig. Op zo’n belangrijke dag sta jij namelijk in de belangstelling. Dat kan een beetje onwennig zijn. Dan is het fijn om letterlijk iets in je handen te hebben. Het geeft een beetje afleiding en je hoeft niet na te denken waar je je handen laat.

Het kan ook zijn dat je helemaal geen type bruid bent voor een bruidsboeket. Misschien vind je het zelfs een beetje truttig en houd je niet van zulke frutsels. Dan kies je natuurlijk niet voor een bruidsboeket, maar voor een alternatief.

Alternatieven voor bruidsboeket

Er zijn hele gave alternatieven voor een bruidsboeket te vinden. Leuke opties voor als je wel iets met bloemen wilt, maar geen zin hebt om de hele dag een boeket vast te houden.

corsage van bloemen

Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie corsage. Iets wat past bij jouw trouwjurk en het trouwpak van je partner. Zo draag je toch de geur van verse bloemen bij je, maar dan in een subtielere uitvoering.

bloemen in je haar

Ook kun je denken aan een mooie accessoire van bloemen voor in je haar. Bespreek eens wat de mogelijkheden zijn als je bezig bent met je bruidskapsel. Zeker bij een romantische of bohemian stijl is dat erg tof.

bloemen op de locatie

Of je gaat voor een bloemrijke aankleding van de locatie. Zo kun je trouwen in een zee van bloemen en genieten al je gasten mee.

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!